Kurser

Om Lamhita

Om Become The Star...

Presentationsteknik

Sessioner

Kontakt

· Om LAMHITA ·


Lamhita Marita Jacobson                      

lamhita pass Lamhita Marita Jacobson;
Lamhita är skapare av Workshopen Body Intelligence & Become the star you already are, en succé på Ängsbackas olika festivaler.  Hon är uppskattad för sin skarpa intuition, delikata känslighet och humor när hon guidar deltagarna till transformation och läkning av gamla mönster & blockeringar i både kropp & själ, till att bli mer sig själva och sin sanna potential.

Hon är Leg. Sjukgymnast, Specialist i Psykosomatik& Body Intelligence. Studerar SE Somatic Experience i Sverige. Har utbild-ningar i Konst / Theater / Prestanda, Human Resources. Utbildningar i Ledarskap-Kommunikation & Consulting, NVC-Zen Coaching, Massage och Inner Child work. Cert. Kundalini Yoga lärare (Golden Bridge, Los Angeles). Även projektledare för olika festivaler - nyår festival och Yoga & Dance påsk tillsammans med Kavina Thorslund.

Innovatör, entreprenör och har mer än 15 års erfarenhet av personlig utveckling och att arbeta med människor. 

 

Hon ger även Sessioner och Coaching inom olika områden;  se nedan,

 

  BODY INTELLIGENCE   
Empatisk lyssnande på vår Kropp & Själ och vad den försöker berätta genom olika muskelspänningar, stress, smärta, etc När vi kontakt och förstår orsaken till besvären, sker läkning.


INNER CHILD WORK;
Ett sätt att ge sig själv kärlek är att börja lyssna till det "inre barnet", en röst som vi ofta förnekar el har stängt av. Det kan vara upphovet till dysfunc-tionella beteenden, relationer och missbruk av olika slag. Denna förståelse ökar möjligheten till läkning av gamla sår, och öppnar dörren till mer själv-kärlek. Vi  bli mer avslappnade och snällare mot oss själva och i våra relationer.


BECOME THE STAR…
En underbar möjlighet att säga mer JA ... till dig själv. Utforska nya sidor av sig själv och hitta mer av din sanna potential. En kreativ process för att omvandla och läka gamla mönster och begränsningar, så att du kan bli mer du. Vara stjärnan du redan är ...

Traumehealing;
Trauman uppstår om vi råkat utför något överväldigande, alltifrån bli över-given, besvikelse till
operationer, sexuella övergrepp, tidiga skador fr födelsen, utbrändhet eller andra olyckor mm som fick vårt nervsystem att inte kunna hantera situationen. Då hamnade vi i ett sk fryst läge med medföljande chock, skuld, skam etc Det ligger då kvar i nervsystemet och stör oss även idag.
M
etoden är enkel & effektiv, och hjälper oss att komma ut våra trauman, och läka så att vi får tillgång till mer av oss själva och återfå livet & livs-lusten.

 

lamhita